Una serata Piccante con Provolone Valpadana Dop
Per una serata Piccante che solo a pensarci ti fa arrossire, gli spunti da Provolone Valpadana Hai in programma una cena romantica che lasci letteralmente
Finely chop the onion and brown it in a large pan with 4 tablespoons of extra-virgin olive oil. Add both ground meats, breaking them well with a wooden fork. Brown them thoroughly, stirring frequently, then add the beans drained of their liquid and the drained corn.
Cook another 5 minutes and season to taste with paprika, ground coriander seeds and chili pepper. Add salt and pepper to taste, turn off the heat and keep warm.
Heat the tortillas five minutes in the oven at 180° C. In the meantime, finely dice the well-washed tomato, eliminating its vegetation water, and cut the strong Provolone Valpadana P.D.O. into cubes.
Arrange the tortillas in the individual dishes, put the chili meat on top and complete with the tomato and Provolone Valpadana P.D.O. Sprinkle with fresh coriander and serve.
Per una serata Piccante che solo a pensarci ti fa arrossire, gli spunti da Provolone Valpadana Hai in programma una cena romantica che lasci letteralmente
Per una serata romantica, difficile da dimenticare: i dolci consigli di Provolone Valpadana Lo dicono in tanti e probabilmente è davvero così, per rendersi ancora
Cinque ricette autunnali più lette sul sito di Provolone Valpadana D.O.P. Sta arrivando l’autunno. Tutto, intorno a te, sta cambiando: le foglie diventano arancioni, i
GAL Oglio PO
Sito web realizzato con il cofinanziamento del FEASR
Responsabile dell’informazione: Consorzio Tutela Provolone Valpadana
Autorità di Gestione del Programma: Regione Lombardia
Consorzio Tutela Provolone Valpadana
Piazza Marconi, 3
26100 Cremona (Italia)
Tel. +39 0372 30598
Capitale sociale versato: 517.995,35 €
Registro imprese di Cremona N. CR-100170
P. IVA IT00870400199
© Copyright Consorzio Tutela Provolone Valpadana – Privacy Policy – Cookie Policy