Una serata Piccante con Provolone Valpadana Dop
Per una serata Piccante che solo a pensarci ti fa arrossire, gli spunti da Provolone Valpadana Hai in programma una cena romantica che lasci letteralmente
Wash the mussels under running water. Use a scraper to remove any external residue, remove the byssus cloth and collect the mussels in a basin full of water.
Drain them and place them in a large pan with a clove of garlic, one of the two tufts of parsley and two tablespoons of water. Turn on a medium flame and toast the mussels a couple of minutes, then add half a glass of white wine.
Cover with a lid and cook them for another 5 minutes, until they start to open. Turn off the flame and wait a few minutes before removing the lid.
Filter the cooking water from the mussels with a sieve and keep it aside; in the meantime remove the shells without shellfish and place the rest on a baking tray lined with wax paper.
Place in a bowl the breadcrumbs, two tablespoons of oil, the chopped garlic and parsley, salt, pepper and grated strong Provolone Valpadana D.O.P.. Mix carefully and add one tablespoon of the filtered mussel water.
Mix and stuff the mussels with this mixture. Bake at 200° for six minutes in the highest part of the preheated oven, taking care to switch to grill mode for the last minute of cooking.
Take out of the oven and serve immediately.
Per una serata Piccante che solo a pensarci ti fa arrossire, gli spunti da Provolone Valpadana Hai in programma una cena romantica che lasci letteralmente
Per una serata romantica, difficile da dimenticare: i dolci consigli di Provolone Valpadana Lo dicono in tanti e probabilmente è davvero così, per rendersi ancora
Cinque ricette autunnali più lette sul sito di Provolone Valpadana D.O.P. Sta arrivando l’autunno. Tutto, intorno a te, sta cambiando: le foglie diventano arancioni, i
GAL Oglio PO
Sito web realizzato con il cofinanziamento del FEASR
Responsabile dell’informazione: Consorzio Tutela Provolone Valpadana
Autorità di Gestione del Programma: Regione Lombardia
Consorzio Tutela Provolone Valpadana
Piazza Marconi, 3
26100 Cremona (Italia)
Tel. +39 0372 30598
Capitale sociale versato: 517.995,35 €
Registro imprese di Cremona N. CR-100170
P. IVA IT00870400199
© Copyright Consorzio Tutela Provolone Valpadana – Privacy Policy – Cookie Policy