A spicy evening with Provolone Valpadana Dop
For a spicy evening that just thinking about it makes you blush, ideas from Provolone Valpadana Are you planning a romantic dinner that will literally leave you speechless?
Tagliate il Provolone Valpadana D.O.P. affumicato a bocconcini di eguale dimensione. Scaldate in una casseruola dai bordi alti abbondante olio di mais.
Versate in un piatto la farina e in un altro il pangrattato. Sbattete le uova in una ciotola con un pizzico di sale e pepe.
Passate i bocconcini di formaggio prima nella farina, poi nelle uova, infine nel pangrattato. Ripetete le tre operazioni – in modo da avere a fine cottura un guscio più croccante – e friggete il Provolone Valpadana D.O.P. affumicato nell’olio ben caldo.
Scolate, fate asciugare su carta assorbente e infine servite.
For a spicy evening that just thinking about it makes you blush, ideas from Provolone Valpadana Are you planning a romantic dinner that will literally leave you speechless?
For a romantic evening, hard to forget: the sweet advice of Provolone Valpadana Many people say it and it is probably true, to make yourself even more
Five most read autumn recipes on the Provolone Valpadana DOP website Autumn is coming. Everything around you is changing: the leaves are turning orange, the
GAL Oglio PO
Website created with FEASR co-financing
Information manager: Consorzio Tutela Provolone Valpadana
Program Management Authority: Regione Lombardia
Consorzio Tutela Provolone Valpadana
Piazza Marconi, 3
26100 Cremona (Italy)
Tel. +39 0372 30598
Paid-up share capital: €517,995.35
Registro imprese di Cremona N. CR-100170
VAT number IT00870400199
© Copyright Consorzio Tutela Provolone Valpadana – Privacy Policy – Cookie Policy