Una serata Piccante con Provolone Valpadana Dop
Per una serata Piccante che solo a pensarci ti fa arrossire, gli spunti da Provolone Valpadana Hai in programma una cena romantica che lasci letteralmente
Wash the potatoes thoroughly under running water. Put them in a high-sided pot, fill it with water and bring it over a medium flame. Cook the potatoes for about 20 minutes once the water starts to boil. Drain them, peel them and mash them.
Put the mashed potatoes in a bowl. Add the chopped spinach, the eggs and salt and pepper to taste. Line the bottom of a 22/24 cm hinged baking pan with wax paper.
Brush the edge with oil and sprinkle it with 30 g of breadcrumbs, then pour in half of the potato and spinach mixture.
Level the surface well with a spoon and lay the mild Provolone Valpadana P.D.O. cut into slices on top. Cover with the rest of the mixture, level again and sprinkle with the remaining breadcrumbs.
Sprinkle the surface of the gateau with a bit of oil and bake at 180° C for 25 minutes, until golden brown. Remove from the oven, place on a serving plate and serve.
Per una serata Piccante che solo a pensarci ti fa arrossire, gli spunti da Provolone Valpadana Hai in programma una cena romantica che lasci letteralmente
Per una serata romantica, difficile da dimenticare: i dolci consigli di Provolone Valpadana Lo dicono in tanti e probabilmente è davvero così, per rendersi ancora
Cinque ricette autunnali più lette sul sito di Provolone Valpadana D.O.P. Sta arrivando l’autunno. Tutto, intorno a te, sta cambiando: le foglie diventano arancioni, i
GAL Oglio PO
Sito web realizzato con il cofinanziamento del FEASR
Responsabile dell’informazione: Consorzio Tutela Provolone Valpadana
Autorità di Gestione del Programma: Regione Lombardia
Consorzio Tutela Provolone Valpadana
Piazza Marconi, 3
26100 Cremona (Italia)
Tel. +39 0372 30598
Capitale sociale versato: 517.995,35 €
Registro imprese di Cremona N. CR-100170
P. IVA IT00870400199
© Copyright Consorzio Tutela Provolone Valpadana – Privacy Policy – Cookie Policy