Una serata Piccante con Provolone Valpadana Dop
Per una serata Piccante che solo a pensarci ti fa arrossire, gli spunti da Provolone Valpadana Hai in programma una cena romantica che lasci letteralmente
Carefully clean the courgette flowers and cut them into strips. Wash the courgettes, cut them into rounds and blanch them in salted water for 5 minutes. Drain and set aside.
Break the eggs into a bowl, beat them with a fork and season with salt and pepper and a third of the grated Provolone Valpadana P.D.O.
Pour 3 tablespoons of extra-virgin olive oil into a frying pan, add the garlic and brown it, taking care not to let it turn black. Add the courgettes and courgette flowers, season with a few marjoram leaves and continue cooking for a few minutes. Add the beaten eggs, gently swirl the pan to distribute them evenly and cook the frittata on both sides.
Remove from the heat and allow to cool. Sprinkle the frittata with the remaining flakes of strong Provolone Valpadana P.D.O. and serve.
Per una serata Piccante che solo a pensarci ti fa arrossire, gli spunti da Provolone Valpadana Hai in programma una cena romantica che lasci letteralmente
Per una serata romantica, difficile da dimenticare: i dolci consigli di Provolone Valpadana Lo dicono in tanti e probabilmente è davvero così, per rendersi ancora
Cinque ricette autunnali più lette sul sito di Provolone Valpadana D.O.P. Sta arrivando l’autunno. Tutto, intorno a te, sta cambiando: le foglie diventano arancioni, i
GAL Oglio PO
Sito web realizzato con il cofinanziamento del FEASR
Responsabile dell’informazione: Consorzio Tutela Provolone Valpadana
Autorità di Gestione del Programma: Regione Lombardia
Consorzio Tutela Provolone Valpadana
Piazza Marconi, 3
26100 Cremona (Italia)
Tel. +39 0372 30598
Capitale sociale versato: 517.995,35 €
Registro imprese di Cremona N. CR-100170
P. IVA IT00870400199
© Copyright Consorzio Tutela Provolone Valpadana – Privacy Policy – Cookie Policy